Opbevaring

Spar penge på opbevaring og depotrum

Mangler du plads i hjemmet, og har du i den forbindelse nogle møbler og andre ting og sager, der skal opbevares på den ene eller anden måde? Spar penge på opbevaring med disse råd.

Er du indehaver af en masse rod i dit hjem? Har du forsøgt at smide ud og rykke rundt på møbler, planter og pyntegenstande? Det føles måske også svært at skulle smide ting ud, som betyder noget for dig.

Det kan derfor være yderst behjælpeligt med et depotrum til leje, så du kan få opmagasineret dine ejendele. På den måde slipper du også for at tage en tur på lossepladsen og smide værdifulde genstande ud.

Råd: Spar penge på opbevaring af dine ting

Har du ikke pladsen derhjemme til at opbevare dine ting i et kælderrum, loftrum eller lignende, så kan du med fordel booke et opbevaringsrum. Med et opbevaringsrum er du sikker på, at dine ejendele står et sikkert, tørt og varmt sted.

Opbevar hjemme

Hvis du har mulighed for det og plads til det, vil det billigste være at opbevare dine ting i dit hjem, i skuret, i din garage, på loftet eller i kælderen. Ved at opbevare dine ting hjemme hos dig selv, sparer du både penge på leje af depotrum, tid og kræfter på aflæsning, og så er dine ting nemme at komme til.

En ulempe ved at opbevare sine ting i et skur eller i garagen er, at det tit og ofte ikke er lige så godt isoleret som selve huset. Derfor vil dine ting kunne blive medtaget af det omskiftelige, danske vejr og dets luftfugtighed.

Derudover skal du være opmærksom på, om gulvet i dit skur eller garage er med fugtspærre. Er det ikke det, vil dine ejendele kunne få fugtskader nedefra, ved at du placerer dem direkte på gulvet.

Sammenlign priser tæt på dig

Du kan med stor fordel tjekke de forskellige depot-udlejningsfirmaer omkring dig ud, da der efterhånden er en del konkurrence på markedet i dag. Mange af firmaerne giver den første måned gratis, hvis du opretter dig hos dem.

Depotrum med gode rammer

Sørg for at få et depotrum, der passer til dine behov. Ønsker du med tiden at flytte flere ting derud lidt efter lidt, bør du vælge et rum, der er stort nok til det fra start af. På den måde slipper du også for, at du senere skal hen og flytte alt fra et rum til et andet.

 

Det en rigtig god idé at vælge et depotrum, som du kan tilgå når som helst. Så skal du ikke indrette dig efter åbningstider.