Investeringer

Gør karriere inden for daytrading

Vidste du, at du kan tjene mere end 2000 kroner om dagen ved at arbejde hjemme fra din sofa? Det lyder både nemt og bekvemt – og det er det faktisk også. Daytrading er en form for aktiehandel, hvor du gennemfører rigtig mange handler på én dag. Læs mere her og se, om daytrading kan være en karrierevej for dig.

Hvad er daytrading?

Selve begrebet daytrading betyder, at du handler med værdipapirer på meget, meget kort sigt inden for højst få timer, men oftest inden for få sekunder eller minutter. Daytrading adskiller sig således fra den sædvanlige aktiehandel, der typisk strækker sig over uger og måneder – og nogle gange år.

Det er ikke et reklamestunt, selvom det kan lyde utroligt, at man kan tjene gode penge på så kortsigtede handler. Men den er god nok. Kunsten er, at man skal kunne foretage en analyse af kurserne. Man sidder simpelthen og holder nøje øje med, om en akties kurs stiger – det vil sige, at der er flere og flere, der køber – og så hopper man på, for derefter at hoppe af i det sekund, aktien begynder at gå den anden vej. Efterhånden vil du som handler lære aktiekøbernes adfærd at kende og blive bedre og bedre til at vurdere, hvornår du skal slå til, og hvornår du skal sælge.
Hvordan gør du?

Du køber, så snart en aktie begynder at stige, og sælger i det sekund den begynder at falde. På den måde tjener du hele tiden lidt på hver eneste aktie. Det er dog ikke alle aktier, der går, som du forventer, og du vil derfor uundgåeligt opleve, at en aktie pludselig falder voldsomt i værdi. Det er netop derfor, at du skal investere i mange handler, men med et lille beløb.

Er der særlige krav?

  • Du skal investere for mindst 2,9 kroner pr. handel
  • Du skal være fyldt 18 år.

Og så er det selvfølgelig en fordel, at du kan lide at tjene penge. Daytrading kræver desuden koncentration, så det er en fordel, at du sidder alene eller i et lukket rum. Er det ikke muligt, så tag headset på, så du kan lukke dig ind i din egen verden.

Selvom du kan blive bidt af daytrading, så husk også at holde pauser, så dit hoved bliver ved med at tænke klart og strategisk.

Skal du i gang med daytrading, så læs mere om daytradere her.