Handel og e-handel

Opnå gode resultater ved at sælge dine varer på Amazon

Er du en virksomhedsejer med store drømme? Så skal du læse med i denne guide. I dag kan du nemlig gå mange veje, når det gælder om at lykkes med din virksomhed. Du kan for eksempel sætte ind på reklame og marketing og virkelig gøre en indsats for, at dine produkter når ud til forbrugerne. Du kan også forsøge dig med sociale medier og sælge gennem influencers. Men en anden og meget oplagt ting at gøre er at sælge via Amazon FBA – og det kan du få mere at vide om i denne guide.

Hvad er Amazon FBA?

Amazon FBA står for Fullfilment by Amazon og dækker over, at du sender dine varer afsted til Amazon og derfra lader dem stå for handlen. Dette er der mange fordele ved. Amazon er nemlig en af de største online handelsplatforme i verden, og derfor kan det blive et kæmpe scoop for din virksomhed at have jeres varer her. Amazon FBA er altså for dig, der ikke er bange for at drømme stort og se muligheder. Når Amazon varetager dit salg, kan du nemlig koncentrere dig om andre arbejdsopgaver, så din virksomhed virkelig får lov til at vokse.

Fakta om Amazon

Før du går i gang med Amazon FBA, kan det godt være relevant at vide lidt om Amazon. Her kommer derfor lidt fakta om handelsplatformen:

  • Amazon er grundlagt af Jeff Bezos, der i dag er mangemilliardær
  • Amazon blev grundlagt i 1994
  • Selskabet startede oprindeligt som en internetboghandel, men i dag er det en af verdens største techgiganter
  • Amazon har i dag kontorer i knap 20 lande

Der er altså meget at finde på Amazon, og derfor vil dine produkter garanteret også passe godt ind på internetsiden – her kan de nå ud til masser af kunder over hele verden.