Bank

Hvilken bank er bedst i test?

Hvilken bank er den bedste?

Det er der med sikkerhed mange meninger om. Det rigtige svar for den dig er ikke nødvendigvis det rigtige for din bedstemor.

Det er derfor altid en god idé at tale med mange forskellige banker, hvis du overvejer at skifte bank. Man kan nemlig ikke forvente, at den testvindende bank rent faktisk er den bedste.

Derfor skal du undersøge, hvilke banker der findes, og hvilke unikke fordele de kan tilbyde.

Her skal du så regne på alle givne parametre, så du får det samlede overblik. Så kan det godt ske, at den bank du vælger ikke er billigst på dit billån, men hvis de giver andre gode fordele, så kan det stadig være den bedste bank samlet set.

Den rette bank for boligejere

Er du boligejer, så er det suverænt det vigtigste punkt, når du skal forhandle om bankydelser. For næsten alle menneskers vedkommende, så er boligen den største økonomiske udskrivning på budgettet.

Derfor er det også på boligen, at du kan spare flest penge, hvis du f.eks. kan få dit lån lidt billigere. Samtidig kan det være, at banken er villig til at låne dig ekstra i friværdien, så du kan få et evt. dyrt banklån ryddet af vejen.

Jyske Bank har ry for at være boligejernes bank, hvorfor det ikke er så besynderligt, at mange boligejere vælger denne bank. De har – sammenlignet med andre danske banker – lave omkostninger og attraktive produkter til boligejerne.

Du kan forhandle med banken

Du skal dog ikke kun kigge på, hvem der har de bedste produkter på papiret. Det er nemlig muligt at forhandle om finansielle ydelser, hvorfor du muligvis vil kunne få en endnu billigere pris mange steder.

Når du kender de stærke sider i din økonomi, så skal du bruge dem til at forhandle med banken. Det gælder om at vise banken, at du er økonomisk ansvarlig og har en sund økonomi. Så kan de nemlig give dig bedre vilkår.